Event

FORCA Energy Drink announced Collaboration with Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC)


FORCA Energy Drink unveiled as partner for Sultan Ahmad Shah (SAS) Cup 2020

FORCA Energy Drink is pleased to announce collaboration with Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC) and also as a partner for Sultan Ahmad Shah (SAS) Cup 2020 International Futsal Tournament in Kuantan, Pahang 22nd – 23rd February.

Sultan Ahmad Shah (SAS) Cup 2020 International Futsal Tournament organizes by VMEC will feature 4 teams that’s is Pahang Rangers FC of Malaysia, FC NAKAI of Japan, Fuchu Athletic FC of Japan and Chonburi Bluewave of Thailand.

It marks another exciting step of development between FORCA Energy Drink and Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC). This collaboration also part of long term planning and partnership from both parties. Not only that, both parties will share potential area expertise and develop new opportunity in this industry.

In addition, FORCA Energy Drink and Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC) is looking forward to make this platform as a milestone from both parties and ensure that new chapter of partnership will definitely be prolonged in the future.

FORCA Energy Drink jalinkan Kerjasama Strategik dengan Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC)

FORCA Energy Drink diumumkan sebagai rakan penaja untuk Piala Sultan Ahmad Shah (SAS) 2020

FORCA Energy Drink telah menjalinkan kerjasama strategik dengan Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC). Kerjasama ini termasuklah menjadi salah satu rakan penaja kepada Kejohanan Futsal Antarabangsa, Piala Sultan Ahmad Shah (SAS) 2020 yang akan berlangsung di Kuantan, Pahang pada 22 Februari – 23 Februari ini.

Kejohanan Futsal Antarabangsa, Piala Sultan Ahmad Shah (SAS) 2020 yang dianjurkan oleh VMEC dengan kerjasama daripada pihak Pahang Rangers FC turut disertai oleh 3 pasukan dari luar negara. Iaitu Fuchu Athletic FC (Jepun), FC NAKAI (Jepun), Chonburi Bluewave (Thailand) dan termasuklah pasukan tuan rumah, Pahang Rangers FC.

Jalinan kerjasama dan usahasama FORCA Energy Drink dan Vencedor Mie Esporte Clube (VMEC) turut melibatkan perkongsian idea-idea dalam mempromosikan sukan bolasepak dan futsal sebagai sukan nombor satu di Malaysia secara amnya. Jalinan kerjasama ini juga merangkumi pelan jangka panjang dan persefahaman dari kedua-dua belah pihak. Ini termasuklah berkongsi kepakaran dan mewujudkan peluang yang baru dalam bidang yang dipelopori.

Dalam masa yang sama juga, FORCA Energy Drink dan Vencedor Mie Esporte akan memastikan segala bentuk kerjasama yang terjalin terus dapat dimanfaatkan secara keseluruhan dari semasa ke semasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *